FødevareWatch

Kødgrossist lander aftaler med Statoil og Hørkram

BF-OKS, der har hjemme i Hesselager på det sydøstlige Fyn, har succes med en ny sous vide-fabrik. Grossisten leverer bl.a. bøffer til Statoils nye burgerkoncept.

Sous vide-kød bliver vakuumpakket og varmebehandlet i særlige vandbade, hvor man kan kontrollere temperaturen fra start til slut. Teknikken blev opfundet i Frankrig i 1960'erne. | Foto: Jan Dagø/ritzau/Arkiv

BF-OKS investerede sidste år i en ny fabrik, der gør det muligt for den fynske grossist at varmebehandle sit kød efter den franske sous vide-teknik, hvor kødet bliver vakuumpakket og varmebehandlet i vandbade.

Fabrikken slog dørene op i januar sidste år, men allerede nu har virksomheden landet to store aftaler med Statoil og Hørkram, der betyder, at der på sigt kan være flere arbejdspladser på vej på det sydøstlige Fyn.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Chokoladekoncern undskylder til Kina

Chokoladekoncernen Mars har været ude med en officiel undskyld til Kina, hvor den bl.a. understreger, at Mars ”respekterer Kinas nationale suverænitet”. Det sker, efter koncernen har refereret til Taiwan i en reklamekampagne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier