Kødgrossist lander aftaler med Statoil og Hørkram
BF-OKS, der har hjemme i Hesselager på det sydøstlige Fyn, har succes med en ny sous vide-fabrik. Grossisten leverer bl.a. bøffer til Statoils nye burgerkoncept.

BF-OKS investerede sidste år i en ny fabrik, der gør det muligt for den fynske grossist at varmebehandle sit kød efter den franske sous vide-teknik, hvor kødet bliver vakuumpakket og varmebehandlet i vandbade.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Ny teknologi gav røde tal i kødgrossist
For abonnenter
KødGrossisten i ekspansion
For abonnenter