Kødgrossist lander aftaler med Statoil og Hørkram

BF-OKS, der har hjemme i Hesselager på det sydøstlige Fyn, har succes med en ny sous vide-fabrik. Grossisten leverer bl.a. bøffer til Statoils nye burgerkoncept.
Sous vide-kød bliver vakuumpakket og varmebehandlet i særlige vandbade, hvor man kan kontrollere temperaturen fra start til slut. Teknikken blev opfundet i Frankrig i 1960'erne. | Foto: Jan Dagø/ritzau/Arkiv
Sous vide-kød bliver vakuumpakket og varmebehandlet i særlige vandbade, hvor man kan kontrollere temperaturen fra start til slut. Teknikken blev opfundet i Frankrig i 1960'erne. | Foto: Jan Dagø/ritzau/Arkiv

BF-OKS investerede sidste år i en ny fabrik, der gør det muligt for den fynske grossist at varmebehandle sit kød efter den franske sous vide-teknik, hvor kødet bliver vakuumpakket og varmebehandlet i vandbade.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også