Nutella-søn afviser salgsrygter efter farmands død

Den italienske chokoladekæmpe Ferreo er ikke på vej mod et salg, som rygterne i markedet ellers har antydet, fastslår adm. direktør Giovanni Ferrero.
Foto: Jesper Stormly Hansen/POLFOTO
Foto: Jesper Stormly Hansen/POLFOTO

Søn af stifteren og grundlæggeren af det italienske chokoladedynasti Ferrero og Italiens rigeste mand, Michele Ferrero, døde lørdag d. 14. februar, 89 år gammel.

Det har siden sat gang i rygter om, at selskabet, der bl.a. står bag produkter som Ferrero Rocher, Kinder og Nutella, skulle være på vej til at blive solgt til en konkurrent med schweiziske Nestlé som det mest oplagte bud.

Men de rygter skydes nu ned af sønnen til den afdøde chokolade-konge, Ferrero-koncernens nuværende adm. direktør Giovanni Ferrero.

Det skriver mediet Confectionery News.

”Der har floreret rygter på det seneste igen, om at Ferrero kan blive solgt til et andet selskab. Adm. direktør Giovanni Ferrero afviser på det stærkeste disse rygter. Ferrero er ikke, og vil ikke, blive sat til salg,” skriver koncernen ifølge mediet i en pressemeddelelse.

Nestlé har eftersigende forsøgt at overtage Ferrero-koncrnen allerede tilbage i oktober 2013 uden held, og efter Michele Ferreros død har Societe Generale spekuleret i, at schweizerne muligvis vil prøve lykken igen.

Nutella-konges død kan bane vejen for Nestlé-handel

Nutella-milliardæren Michele Ferrero er død

Ferrero køber verdens største hasselnødfirma

Frostvejr kan sende Nutella-priser på himmelflugt

De rigeste folk i føde- og drikkevareindustrien

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også