FødevareWatch

Nutella-konges død kan bane vejen for Nestlé-handel

Det franske finanshus Societe Generale vurderer, at Michele Ferreros død kan genvække fødevarekonglomeratet Nestlés interesse for det italienske chokoladedynasti.

89-årige Michele Ferrero, stifter af chokoladedynastiet Ferrero, der samlet har mere end  34.000 ansatte i 53 lande, 20 fabrikker og varemærker som Nutella, Kinder, Ferrero Rocher og Tic Tacs, døde lørdag i sit hjem i Monaco.

Hans død kan ifølge finanshuset Societe Generale vække den interesse, som schweiziske Nestlé har udvist for det italienske selskab. Det skriver Bloomberg News ifølge Aktiefokus.

Nutella-milliardæren Michele Ferrero er død

Societe Generale vurderer, at schweizerne måske vil lave nogle uformelle undersøgelser om, hvorvidt Ferrero er til salg, og ifølge finanshuset vil Nestlé være et interessant emne, hvis opkøbsmuligheden byder sig. Tilbage i 2013 var der ligeledes rygter om, at Nestle var interesseret og havde afgivet et bud på Ferrero. Det rygte manede CEO Giovanni Ferrero efterfølgende til jorden.

Nestlés angivelige interesse skal ifølge Societe Generale skyldes, at schweizerne i dag ikke er markedsledende indenfor konfekture. Men om de klar til at betale de mere end 20 mia. euro, som Ferrero anslås at være værd, det er endnu uvist.

Mars udnævner ny nordisk chef

Nestlé vil skille sig af med frostvare-selskab

Mondelez udpeger ny dansk direktør

Mere fra FødevareWatch

Royal Unibrew vokser efter "meget stærk" genåbning

Bryggeriet fastholder dermed sine forventninger for 2022, både når det kommer til omsætning og driftsresultat. Især tilskrives bryggeriets evne til at håndtere prisstigninger som en årsagerne til den gode fremgang, der forventes at fortsætte året ud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier