FødevareWatch

Mondelez gør klar til kæmpeinvestering i Bahrain

Repræsentanter for Mondelez, der blandt andet står bag Oreo Cookies, har været i Bahrain for at lægge grundstenene til bygningen af en 90 mio. dollar kiksefabrik.

Foto: Mondelez/ PR

Når kalenderen viser 2016 tager amerikanske Mondelez første spadestik i det projekt, der skal blive til en kiksefabrik til 90 mio. dollar i Bahrain.

Bygningen af fabrikken kommer som svar på en stigende sult efter de kendte Mondelez-brands som Oreo, Ritz og TUC kiks.

”Efterspørgslen på vores kiks i Mellemøsten og Afrika er vokset med tocifrede vækstrater og investeringen i denne facilitet i Bahrain vil gøre os i stand til at drage fordel af det,” udtaler Daniel Myers, vicedirektør i Mondelez International.

Myers talte til et event i Bahrain i anledning af bygningsplanerne, hvor også Bahrain’s handels- og toldministre deltog.

Fabrikken, som kommer til at dække 250.000 kvadratmeter, vil få en kapacitet på næsten 90.000 ton om året. 

Det er ikke første gang, Mondelez investerer i Bahrain. Den amerikanske gigant har allerede lagt mere end 75 mio. dollar i at udvikle en fabrik til produktion af drikkevarer, som har været oppe at køre siden 2008.

Giganternes kampe i 2014

Mondelez smider flere penge i europæisk produktion

Mere fra FødevareWatch

Salling Group forlænger prisloft frem til nytår

Prisloftet, som Salling Group indførte i foråret på en lang række varer, bliver nu forlænget med to måneder til årets udgang. Det sker, dagen efter, Coop meldte et nyt prisprogram ud for to kæder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier