FødevareWatch

Nestlé vil skille sig af med frostvare-selskab

Fødevaregiganten Nestlé overvejer ”de strategiske muligheder” for sit datterselskab Davigel, der producerer bl.a. frostvarer. Både et partnerskab eller et direkte salg kan komme på tale.

Foto: Fabrice Coffrini/AP/POLFOTO/arkiv

Den schweiziske fødevarekæmpe Nestlé kan være på vej til at blive et datterselskab fattigere. I hvert fald undersøger koncernen lige nu alle muligheder for selskabet Davigel, der bl.a. producerer frostvarer, is og kølede produkter.

Nestlé skriver således i en kortfattet pressemeddelelse, at man ”undersøger de strategiske muligheder for udvikling” af datterselskabet ”som en del af en løbende gennemgang af sin portefølje”.

”Det indebærer primært at identificere en partner til at hjælpe Davigel i dens næste vækststadie, mens vi tager hensyn til ansatte, kunder og aktionærernes interesser,” hedder det i meddelelsen.

Ifølge en analytiker, som nyhedsbureauet Bloomberg har snakket med, er et direkte salg af datterselskabet, som Nestlé overtog i slutningen af 1980erne gennem et opkøb af koncernen Buitoni, det mest sandsynlige scenarie – og også det bedste for aktionærerne.

Nestlé sælger knap så kvikt som forudset

Nestlé frasælger babymad-brands

Nu rykker Nestlé i Norden

Nestlé åbner ny kaffefabrik i Nordtyskland

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier