FødevareWatch

Nestlé frasælger babymad-brands

Den schweiziske fødevaregigant Nestlé skærper nu fokus i sin afdeling for babymad i Tyskland og Østrig med frasalget af to mærker.

Verdens største fødevarekoncern Nestlé frasælger nu to af sine brands indenfor babymadkategorien i Tyskland og Østrig. Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om mærkerne Alete og Milasan, og frasalget sker, fordi Nestlé ønsker at skærpe fokus indenfor sin afdeling for babymad i disse to lande, hvor man fremover vil bruge kræfterne på brandet Beba, hedder det i meddelelsen.

Køberen er et konsortium bestående af holdingselskabet BWK GmbH og den private storinvestor Horst Jostock. Udover de to brands får konsortiet også adgang til den tilhørende fabrik i den bayerske by Weiding.

Frasalget sker officielt ved årsskiftet, og ifølge Horst Jostock vil Nestlé hjælpe de nye ejere med IT support, salgshjælp og pakning af produkterne i en overgangsperiode. De økonomiske detaljer i aftalen er ikke oplyst.

Nu rykker Nestlé i Norden

Nestlé åbner ny kaffefabrik i Nordtyskland

Dyrenes Beskyttelse positiv over for ny Nestlé-politik

Arla: Vi møder Nestlé-krav

Nestlé i storstilet offensiv for dyrevelfærd

Mere fra FødevareWatch

Salling Group forlænger prisloft frem til nytår

Prisloftet, som Salling Group indførte i foråret på en lang række varer, bliver nu forlænget med to måneder til årets udgang. Det sker, dagen efter, Coop meldte et nyt prisprogram ud for to kæder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier