FødevareWatch

Nestlé åbner ny kaffefabrik i Nordtyskland

Fødevaregiganten Nestlé har åbnet en ny fabrik i Nordtyskland til produktion af sine Nescafé-kaffekapsler for et milliardbeløb. Det forventes at skabe omkring 450 nye arbejdspladser.

Nestlé har åbnet en ny, stor fabrik til produktion af kaffekapsler til sine Nescafé-kaffemaskiner i den nordtyske by Schwerin. Det skriver verdens største fødevarekoncern i en pressemeddelelse.

Opførelsen af fabrikken vil koste i alt 220 mio. euro, svarende til 1,64 mia. kr., og det forventes, at der vil skabes ca. 450 nye arbejdspladser ved fabrikken.

Ifølge koncernen vil fabrikken sætte yderligere skub i et initiativ rettet mod at skabe 20.000 jobmuligheder for unge mennesker i hele Europa i 2016. Nestlés tyske afdeling satser alene på at skabe mere end 1.000 jobs og 1.300 trainee-pladser for unge mennesker inden udgangen af 2015.

Den nye fabrik skal levere Nescafés Dolce Gusto til Tyskland, der er det største marked for kaffekapslerne, ligesom man skal levere produkterne til de skandinaviske og østeuropæiske markeder. Nestlé har allerede faciliteter til produktion af kaffekapslerne i den engelske by Tutbury og den spanske by Girona.

Nespresso smelter aluminium for at vinde kunder

Nestlé har succes med ungdomsprogram

Nestlé presses af ny kaffefusion

Nestlé i storstilet offensiv for dyrevelfærd

Mere fra FødevareWatch

Hørkram er kommet tilbage på sporet

Cateringgrossistens regnskab for 2021 viser markant forbedring af indtjeningen efter svært 2020. Toplinjen er løftet en anelse i et marked fyldt med udfordringer, men hvor Hørkram-ledelsen satser på vækst.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier