FødevareWatch

Aldi UK vil åbne 70 nye butikker

Den tyske discountkæde Aldi planlægger at åbne 70 nye butikker i Storbritannien i år og at ansætte næsten 5000 nye medarbejdere.

Foto: /ritzau/Mikkel Berg Pedersen/arkiv

Den tyske discountkæde Aldi fortsætter sit indtog på det britiske marked og alene i år vil detailkoncern åbne 70 nye butikker i landet.

Det skriver det britiske medie Harpers.

I forbindelse med butiksåbningerne, som vil være spredt ud over året, får koncernen også brug for næsten 5000 nye medarbejdere. Helt konkret skal man bruge 150 nye butikschefer, 300 butiksassistenter og 4.500 butiksmedarbejdere.

Når de 70 nye butikker står klar, vil Aldi samlet have mere end 600 supermarkeder i Storbritannien, så der er altså tale om en markant forøgelse.

”Aldi har oplevet hastig vækst i de senere år og med endnu flere butiksåbninger planlagt på tværs af Storbritannien i 2015,” udtaler Ruth Doyle, der er regional direktør i Aldi ifølge mediet.

Sidste år annoncerede en anden tysk discountkæde, Lidl, at man vil åbne 20 nye butikker i landet i 2015, mens den britiske markedsleder for nyligt annoncerede, at man vil lukke 43 butikker og droppe oprettelsen af omtrent ligeså mange butikker, som ellers var på tegnebrættet.

Lidl-ejere stormer frem i europæisk detailmarked

Aldi-direktør: Discountkrig 'udhuler' markedet

Leverandører kan brække nakken i detailkrig

Sainsbury's fyrer 500 mand

Aldi får trecifret millionbeløb af tyske ejere

”Drastiske Dave” varsler markante nedskæringer i Tesco

Medie: Aldi planlægger udvidelse til Kina

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier