FødevareWatch

Tidligere konkurrent-direktør skal lede Chiquita

Den amerikanske banangigant Chiquita har hyret en tidligere direktør fra konkurrenten Dole som ny topchef.

Foto: Amy Sancetta/AP/POLFOTO/arkiv

Den amerikanske frugtproducent Chiquita Brands International har hyret en ny topchef, og valget er faldet på en mand, det tidligere har haft en højtstående stilling i det konkurrerende selskab Dole Food Companys europæiske forretning.

Det skriver mediet Fresh Fruit Portal.

Den nye adm. direktør i Chiquita bliver 62-årige Andrew J. Biles. Han var mellem 1992 og 1998 ansat som driftschef i Doles forretning i Europa. Efterfølgende blev han adm. direktør i juiceselskabet Gerber Emig Global, som fusionerede med selskabet Refresco i slutningen af 2013.

Chiquita blev i det forgangne år opkøbt af den brasilianske juicevirkosmhed Cutrale Group og investeringsselskabet Safra Group, efter at man igennem længere tid havde været på nippet til at fuisonere med sin irske rival Fyffes.

Fresh Fruit Portal skriver videre, at Chiquita også har hyret en ny finansdirektør, nemlig den 46-årige brasilianer Danilo Santos, der kommer til fra netop Safra Groups bankforretning.

Chiquita går med til brasiliansk overtagelse

Endnu en international banan-fusion på vej

Chiquita dropper fusion med Fyffes

Brasilianere hæver Chiquita-bud igen

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier