FødevareWatch

Nye listeriafund hos Søvind Mejeri

Fødevarestyrelsen trækker en række oste fra Søvind Mejeri tilbage efter fund af listeria. Også i sidste uge måtte mejeriet trække produkter hjem

Foto: PR

I sidste uge drejede det sig om et parti gedebrie fra Søvind Mejeri, og igen i denne uge tilbagekalder Fødevarestyrelsen nogle af mejeriets oste efter fund af listeria.

Denne gang er fundet sket i skimmeloste hos mejeriet, der ligger ved Horsens.

Ifølge tilbagekaldelsen fra Fødevarestyrelsen drejer det sig om produkterne, Kirks Økologiske Gedebrie, 150 gram, Kirks Økologiske Camembert, 150 gram, og Kirks Økologiske Brie, 150 gram.

De tre oste er solgt i butikker over hele landet og alle oste i de tre varianter kaldes tilbage. [Korrektion kl. 12.00: Det drejer sig ikke kun om oste, der er datomærket med til og med 5. december 2014, som det i første omgik fremgik af tilbagekaldelsen fra Fødevarestyrelsen.]

Har man købt osten, anbefaler mejeriet og Fødevarestyrelsen, at man kasserer den eller lever den tilbage til butikken, hvor den er købt.

Listeriafund i Søvinds gedebrie 

Fødevarestyrelsen advarer: Bageri laver brød i byggerod

Eksperter er uenige om risikoen ved multiresistente bakterier i svinekød 

Mere fra FødevareWatch

Chokoladekoncern undskylder til Kina

Chokoladekoncernen Mars har været ude med en officiel undskyld til Kina, hvor den bl.a. understreger, at Mars ”respekterer Kinas nationale suverænitet”. Det sker, efter koncernen har refereret til Taiwan i en reklamekampagne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier