FødevareWatch

Eksperter er uenige om risikoen ved multiresistente bakterier i svinekød

Svine-MRSA: Et eklatant myndighedssvigt eller et forsvindende lille problem. Eksperter og myndigheder strides, efter at det i går kom frem, at TV Syd i en stikprøve har fundet multiresistente bakterier i hver femte pakke svinekød.

MRSA CC398.

Sådan lyder navnet på en multiresistent bakterie, som man ikke har lyst til at få ind i sit køkken. Man kan ikke blive syg af at spise den, men den kan smitte på andre måder, og den er i en stor del af det svinekød, som vi slæber hjem fra supermarkedet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier