FødevareWatch

Erfaren direktør stopper i Danish Crown

Efter 53 år i slagteribranchen har Frode Lauersen, fabriksdirektør for Danish Crown i Ringsted, valgt at gå på pension.

Foto: Thomas Søndergaard

Fabriksdirektør for Danish Crowns svineslagteri i Ringsted, 68-årige Frode Lauersen, har valgt at gå på pension efter 28 år i jobbet.

Det skriver Danish Crown i en meddelelse.

Når Frode Lauersen går på pension i juni, er det efter en lang karriere i slagteribranchen og hos Danish Crown. Hele 53 år har han været i branchen, fra han startede som lærling i 1960 på Viborg Andelssvineslagteri, til han nu stopper som fabriksdirektør for et af de store slagterier i Danish Crown.

"Frode Lauersen har leveret en kæmpe indsats på slagteriet i Ringsted, og det bliver et stort savn, når han stopper. Frode har leveret stærke driftsresultater i en årrække, og han arbejder altid uhyre dynamisk og engageret, så det er svært at se, at han faktisk har passeret pensionsalderen," udtaler Søren F. Eriksen, direktør for Teknik og Produktion i Danish Crown.

Generationsskifte på vej

Afløseren bliver den nuværende driftsleder fra DC Blans, Jesper Frandsen, som med sine 38 år er et generationsskifte.

"Vi har et godt kendskab til Jesper Frandsen. Han har allerede vist gode evner i rollen som fabrikschef i Esbjerg, derfor er vi glade for, at han nu kan træde ind i en lederstilling på et af vores store slagterier. Det er store sko, han skal udfylde, men det har vi tiltro til, at han kan klare," udtaler Søren F. Eriksen.

Jesper Frandsens karriere i Danish Crown begyndte som lærling i 2001 på Danish Crowns slagteri i Nørresundby. Da han blev udlært, fortsatte han op ad karrierestigen på verdens mest moderne svineslagteri i Horsens i 2004, inden han tiltrådte som fabrikschef i Esbjerg i 2011.

Afdelingen blev lukket i 2012, og Jesper Frandsen flyttede til fabrikken i Blans, hvor han blev fabrikschefens højre hånd som driftsleder.

Danish Crown fyrer de ansatte i Herning

Direktørskifte i Danish Crown

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier