FødevareWatch

Direktørskifte i Danish Crown

Danish Crown skifter ud på direktørposten i oksekødafdelingen DC Beef, hvor Finn Klostermann afløser Lorenz Hansen.

Foto: POLFOTO

Et direktørskifte er på vej i Danish Crowns oksekødsafdeling DC Beef.

I oktober forlader Lorenz Hansen posten til fordel for den nuværende salgsdirektør Finn Klostermann. Overdragelsen sker i forlængelse af den officielle åbning af Danish Crowns store kreaturslagteri i Holsted.

Det skriver selskabet i en meddelelse.

"Vi var ikke i tvivl om, at Finn Klostermann var en stærk kandidat til jobbet. Alligevel har vi valgt at køre en helt almindelig professionel rekrutteringsproces med afsøgning af markedet, tests og samtaler. Og det har kun bekræftet vores oplevelse af Finn Klostermann som den, der kan føre DC Beef videre og samtidig repræsentere et generationsskifte," siger formand for DC Beefs bestyrelse Peder Philipp.

I meddelelsen fremgår det desuden, at 66-årige Lorenz Hansen allerede for halvandet år siden ønskede at træde tilbage, men han blev på pladsen for at føre projektet i Holsted ud i livet.

"Jeg tør godt sige med bestemthed, at Lorenz Hansen bærer en meget stor del af æren for, at DC Beef i dag er Danmarks største kreaturslagteri, som igennem en årrække har kunnet levere en stadig stigende notering til ejerne og dermed bevare markedsandele i en faldende dansk produktion," siger Peder Philipp.

Fødevarestyrelsen fastholder mistanke om svinepest

Mistanke om svinepest lukker slagteri

Stor frustration på lukningsdømt slagteri

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier