FødevareWatch

Danish Crown-rival dropper børsnotering

Den kinesiske svinekødsgigant WH Group har besluttet helt at droppe sin planlagte børsintroduktion i Hongkong, da koncernen har fejlvurderet markedet.

Den kinesiske slagterikæmpe WH Group har nu helt droppet sine planer om at lade sig børsnotere i Hongkong. Det oplyser koncernen i en meddelelse til investorerne.

”På baggrund af stadig dårligere markedsforhold and den seneste tids enorme markedsvolatilitet har selskabet besluttet ikke at gå videre med børsnoteringen,” skriver selskabet i meddelelsen.

WH Group købte sidste år sin amerikanske konkurrent Smithfield Foods og i slutningen af marts i år annoncerede man for første gang børsplanerne. Her lød målet på, at man skulle rejse 32 mia. kroner.

International kødgigant på vej mod børsen

I midten af april nedjusterede man imidlertid det beløb til godt 28 mia. kroner, og i sidste uge halverede man antallet af udbudte aktier og gik ned på en målsætning om at rejse mellem 7 og 10 mia. kroner – og nu har man altså helt droppet børsplanerne.

Kinesisk kødkæmpe uddyber børsplaner

Kinesisk kødkoncern halverer børs-mål

Også Danish Crown luftede tilbage i 2011 tanker om en børsnotering, men om den danske koncern stadig går med de overvejelser, og hvad det seneste tilbageslag for WH Group i så fald vil betyde for Danish Crowns planer, vides ikke.

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier