FødevareWatch

Det slemme sukker

Det er blevet kaldt giftigt, vanedannende og dødeligt. Det er blevet beskyldt for at være den ledende årsag til overvægt, hjertesygdomme og diabetes. Men er sukker virkelig så slemt?

Foto: colourbox

Forestil dig, at du sidder ved et bord med en pose sukker, en teske og et glas vand. Du åbner posen og hælder en teske sukker ned i vandet. Så en til, og en mere, og yderligere en, indtil 20 teskefulde er hældt over i vandet. Ville du drikke det?

Selv for personer med en sød tand ville vandet være klistrende sødt. Men faktisk er det faktisk den mængde sukker, som vi i gennemsnit spiser hver dag – uden at lægge mærke til det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier