Castus fordobler overskuddet

Producenten af frugtstænger, Castus, kom ud af 2013 med et overskud på 4,3 mio. kr. Det er selskabets næstbedste resultat de seneste ti år.
Foto: PR
Foto: PR

2013 blev et godt år for Køge-virksomheden Castus, der bl.a. producerer frugtprodukter.

Selskabet mere end fordoblede sit overskud fra året før og sagde farvel til 2013 med et overskud på 4,3 mio. kr. Det fremgår af et netop offentliggjort regnskab.

Fødevarer, drikkevarer, detail og landbrug. FødevareWatch dækker bredt - læs mere i vores gratis nyhedsbrev

Dermed scorer Castus, som også sælger eddikeprodukterne Heidelberg, sit næsthøjeste overskud de seneste ti år. Det netop offentliggjorte regnskab er således kun overgået af 2010, hvor resultatet lød på 4,7 mio. kr.

"Vi er meget tilfredse med regnskabet. Overskuddet er et resultat af, at vi er lykkedes med vores fokus på udlandet og effektiviseringer på vores fabrik," siger Castus-direktør Henrik Winther-Olsen til FødevareWatch.

Går ind i Schweiz

I udlandet er Castus' fokus på salg af frugtstænger, og her er bl.a. England og Skandinavien vigtige markeder.

Men i år vil selskabet også lancere sine produkter i Schweiz, og det er medvirkende til, at Henrik Winther-Olsen håber på et forbedret resultat i 2014.

"Vi forventer, at 2014 bliver på linje med eller marginalt bedre end 2013. Vi har nogle spændende ting i gang i Schweiz og Sverige, og så forhandler vi med en stor kæde i England. De ting skulle gerne slå igennem i 2014," siger han.

Castus har 72 ansatte på fabrikken i Køge og selskabet ejes af The Whole Company, der bl.a. har Castus-direktør Henrik Winther-Olsen som aktionær.

Overskuddet skrumper hos æggigant

Skagen-fiskere fordobler millionoverskud

Nemlig.com stormer frem

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Selskabet har i årsrapporten angivet bemærkningen ”going concern” som følge af den forværrede økonomiske situation i selskabet. | Foto: Casper Dalhoff

Skanderborg Bryghus taber fortsat millioner

For abonnenter