FødevareWatch

Dansk bageri skal levere 100.000 romkugler til Tour de France

Ejeren bag det hurtigvoksende selskab forventer, at leverancen til det populære cykelløb kan skabe nye vækstmuligheder i forretningen.

Foto: Jens Dresling

Bageriet Bak’s Bakery & Deli er blevet godkendt som officiel producent til årets Tour de France, og det betyder, at virksomheden inden sommer regner med at producere 100.000 romkugler med cykelløbets logo på.

Det skriver Finans.

Direktør og ejer Carsten Bak forventer, at den store bestilling og repræsentation ved løbet vil skabe øget opmærksomhed omkring selskabet og produkterne.

”Som fødevarevirksomhed har den vækst, vi har oplevet de fire år, været ret vild. Anerkendelsen fra Tour de France åbner klart nye muligheder for os. Vi har allerede fået henvendelser fra en dansk hotelmanager i Frankrig, som vil sælge vores romkugler på Alpe d’Huez, når rytterne når dertil,” siger Carsten Bak, der er ved at undersøge, hvordan han kan eksportere romkuglerne til lande uden for Danmark.

Restauranter og hoteller kæmper med at rekruttere trods travlhed

Produktion af økologisk mælk og æg er vokset stort på ti år

7-Eleven lagde 10 procent til omsætningen i 2021

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier