FødevareWatch

15 procent af Spangsbergs flødeboller ender som andensortering

De mange flødeboller med fejl bliver solgt på virksomhedens egne fabriksudsalg til en lavere pris.

Foto: Rune Pedersen

Produktionsformen på Spangsberg Chokolade betyder, at 15 pct. af deres flødeboller har fejl og dermed bliver solgt som andensortering.

Det skriver TV2 Lorry.

Her fortæller virksomhedens marketingschef Kristine Ersted Schultz, at det er en enkelt maskine, der hver dag producerer seks forskellige slags flødeboller, og de fleste af de fejlene sker, når der skiftes mellem varianterne.

”Vi har overvejet, om produktionen skal automatiseres noget mere, men lige så snart vi laver vores flødebolleskum på et andet anlæg fra en nyere tid, end det vi har i dag, så smager det anderledes,” siger Kristine Ersted Schultz.

De fejlslagne flødeboller bliver primært solgt i Spangsberg Chokolades 15 fabriksudsalg, hvor kunderne kan købe kasser med andensorteringsflødeboller.

Russiske McDonalds-restauranter ender i hænderne på russer

Rema-slot omsætter for over 120 millioner på private label og hoteldrift

Øgede omkostninger halverer 3-Stjernet-ejers bundlinje

Mere fra FødevareWatch

Gynger og karruseller på Chr Hansens fødevaremarkeder

Mens kvartalstallene i stor stil ligger indenfor skiven, er der store forskelle at finde på ingredienskoncernens markeder på fødevareområdet. Nordamerika kører for fuld damp, mens Kina er bremset mere op på yoghurtfronten som følge af pandemien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier