Produktionsformen på Spangsberg Chokolade betyder, at 15 pct. af deres flødeboller har fejl og dermed bliver solgt som andensortering.
Det skriver TV2 Lorry.
Her fortæller virksomhedens marketingschef Kristine Ersted Schultz, at det er en enkelt maskine, der hver dag producerer seks forskellige slags flødeboller, og de fleste af de fejlene sker, når der skiftes mellem varianterne.
”Vi har overvejet, om produktionen skal automatiseres noget mere, men lige så snart vi laver vores flødebolleskum på et andet anlæg fra en nyere tid, end det vi har i dag, så smager det anderledes,” siger Kristine Ersted Schultz.
De fejlslagne flødeboller bliver primært solgt i Spangsberg Chokolades 15 fabriksudsalg, hvor kunderne kan købe kasser med andensorteringsflødeboller.
Russiske McDonalds-restauranter ender i hænderne på russer
Rema-slot omsætter for over 120 millioner på private label og hoteldrift
Øgede omkostninger halverer 3-Stjernet-ejers bundlinje