FødevareWatch

Rema-slot omsætter for over 120 millioner på private label og hoteldrift

Gram Slot i Sønderjylland, der har Rema 1000 som medejer, har på fem år øget omsætningen med 30 millioner kroner. Dog gav coronaåret og manglende konferencedrift et hak i virksomhedens bundlinje.

Svend Brodersen ejer i dag majoriteten i Gram Slot, imens detailkæden Rema 1000 siden 2009 har været medejer. | Foto: Casper Dalhoff/ERH

(Rettelse: Af en tidligere version fremgik det fejlagtigt, at Gram Slot har tjent og ikke omsat for 120 mio. kr. FødevareWatch beklager fejlen.)

Ved Gram Slot i Sønderjylland har partnerskabet med Rema 1000 båret frugt, og virksomheden har for andet år i træk haft en omsætning på over 120 mio. kr. Det viser et nyt regnskab fra selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier