FødevareWatch

Salget af Sticks'n'sushi udskydes

Planen var, at kapitalfonden Maj Invest ville sælge den hurtigtvoksende sushikæde videre i 2018, men det sætter blandt andet brexit en kæp i hjulet for.

Foto: Martin Lyngstad Slottemo/Ritzau/Arkiv

Sticks'n'sushi har syv restauranter i London, med yderligere to i pipelinen, og det er ikke helt så mange, som kapitalfonden Maj Invest, der sidder på 49 pct. af aktierne i selskabet, havde håbet på. Derfor udskyder ledelsen i kapitalfonden nu salget af sushikæden, som ellers var planlagt til at ske i 2018, skriver Børsen.

"Der er en række usikkerheder, i forhold til hvad der kommer til at ske i forbindelse med brexit. Specielt på arbejdskraftens frie bevægelighed. Hvordan ender det, og hvordan bliver samhandlen mellem Danmark og England? Vi synes, at den usikkerhed skal tages ud af ligningen, før det er relevant at kigge på et salg," siger Erik Holm, ledende partner i Maj Invest, til avisen.

Det er ikke udelukkende brexit og det manglende vokseværk i Storbritannien, der er skyld i det udskudte salg. Adm. direktør og stifter af kæden Kim Rahbek Hansen stoppede i april, og det har taget længere tid end ventet at få den nye ledelse på plads, lyder det fra Erik Holm, der ligeledes fortæller, at kæden fastholder sin forretningsplan, og at den blot forlænges lidt.

Sticks'n'sushi, der i 2017 omsatte for knap en halv mia. kr., har i alt 21 restauranter. Udover de syv i London, ligger der 13 i København og en i Berlin, Tyskland.

Afgående sushi-direktør: Vi har fået en Champions League-træner på holdet

Ejendomsmarked udfordrer danske restaurantkoncepter i udlandet

14 restaurantkæder går sammen for at fremme ansvarlighed

Endnu en dansk restaurantkæde rykker til Tyskland 

Mere fra FødevareWatch

Dagrofa lancerer fælles CSR-strategi

Alle forretningsenheder under dagligvarekoncernen skal under en samlet plan nå fælles mål for forretningen, der blandt andet tæller høje ambitioner på det plantebaserede område. 

Her skal mundbind på igen

Nye restriktioner gælder fra mandag. Mundbind vender tilbage, og der bliver krav om coronapas flere steder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier