FødevareWatch

Afgående sushi-direktør: Vi har fået en Champions League-træner på holdet

Kim Rahbek Hansen er ikke bleg for at indrømme, at det er en dygtigere mand, der træder i hans sted som adm. direktør for Sticks'n'Sushi-kæden. Med mere tid på hænderne, ser han nu frem til at råbe højt i bæredygtighedsdebatten.

Kim Rahbek Hansen, medstifter af restaurantkæden Stick'n'Sushi som har 12 restauranter i København, syv i Storbritannien og en i Berlin. | Foto: Presse/Sticks'n'Sushi

Om lidt under en måned vinker Kim Rahbek Hansen farvel til direktørstolen i sushi-imperiet Sticks'n'Sushi. Et imperium han har siddet på toppen af, siden han og kompagnonerne Jens Rahbek Hansen og Thor Andersen for 24 år siden åbnede den første restaurant på Nansensgade i det indre København.

I stedet overtager britiske Rod McKie roret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier