FødevareWatch

Endnu en dansk restaurantkæde rykker til Tyskland

Restaurantkæderne Mash og Sticks'n'Sushi er allerede til stede på det tyske marked, og nu får de selskab af endnu en dansk kæde.

Foto: ritzau/Anita Graversen

I 2009 åbnede Restaurant Flammen sin første restaurant i Danmark, og nu er kæden klar til at åbne døren til et nyt marked. 9. maj serverer Flammen således sine første bøffer i Hamborg.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Dermed laver Restaurant Flammen samme manøvre som eksempelvis Mash og Sticks'n'Sushi, der også har restauranter i Tyskland.

I meddelelsen fra Restaurant Flammen fremgår det, at selskabet drømmer om at sætte flere nåle i det tyske landkort i den kommende tid.

"Det håber vi, men det kommer helt an på, hvordan gæsterne tager imod os," skriver kæden i meddelelsen.

Restaurant Flammen har ifølge selskabets hjemmeside 14 restauranter i Danmark.

Frasalg parkeret

Det overliggende moderselskab, Rosenfeldt og Sunddal Holding ApS, har de seneste fem regnskabsår tjent samlet mere end 100 mio. kr. på bundlinjen, så det er en velhavende familie, der nu gør klar til at ekspandere til Tyskland.

Tidligere har familien afsøgt mulighederne for at sælge kæden, men den tanke blev officielt sat på standby i april 2017.

"Vi har sat det på standby, og nu kører vi videre, som vi hidtil har gjort. For at være helt ærlig, så kan vi ikke helt finde ud af, hvad der er bedst for os. Vi regner stadig med at åbne i Tyskland i år, og så gør vi det selv," sagde det fra Martin Rosenfeldt-Sunddal, der er søn af ægteparret bag konceptet, Ketty og Flemming Rosenfeldt Sunddal, til Børsen.

Han afviste, at det skrinlagte salg handlede om, at det beløb, som familien kunne få, var for lavt.

Restaurant Flammen indgår overenskomst for 1.000 medarbejdere

Sønderjysk familie sætter salg af restaurantkæde på standby

Sønderjysk bøfkæde udvider med take away

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier