FødevareWatch

Endnu en dansk restaurantkæde rykker til Tyskland

Restaurantkæderne Mash og Sticks'n'Sushi er allerede til stede på det tyske marked, og nu får de selskab af endnu en dansk kæde.

Foto: ritzau/Anita Graversen

I 2009 åbnede Restaurant Flammen sin første restaurant i Danmark, og nu er kæden klar til at åbne døren til et nyt marked. 9. maj serverer Flammen således sine første bøffer i Hamborg.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Dermed laver Restaurant Flammen samme manøvre som eksempelvis Mash og Sticks'n'Sushi, der også har restauranter i Tyskland.

I meddelelsen fra Restaurant Flammen fremgår det, at selskabet drømmer om at sætte flere nåle i det tyske landkort i den kommende tid.

"Det håber vi, men det kommer helt an på, hvordan gæsterne tager imod os," skriver kæden i meddelelsen.

Restaurant Flammen har ifølge selskabets hjemmeside 14 restauranter i Danmark.

Frasalg parkeret

Det overliggende moderselskab, Rosenfeldt og Sunddal Holding ApS, har de seneste fem regnskabsår tjent samlet mere end 100 mio. kr. på bundlinjen, så det er en velhavende familie, der nu gør klar til at ekspandere til Tyskland.

Tidligere har familien afsøgt mulighederne for at sælge kæden, men den tanke blev officielt sat på standby i april 2017.

"Vi har sat det på standby, og nu kører vi videre, som vi hidtil har gjort. For at være helt ærlig, så kan vi ikke helt finde ud af, hvad der er bedst for os. Vi regner stadig med at åbne i Tyskland i år, og så gør vi det selv," sagde det fra Martin Rosenfeldt-Sunddal, der er søn af ægteparret bag konceptet, Ketty og Flemming Rosenfeldt Sunddal, til Børsen.

Han afviste, at det skrinlagte salg handlede om, at det beløb, som familien kunne få, var for lavt.

Restaurant Flammen indgår overenskomst for 1.000 medarbejdere

Sønderjysk familie sætter salg af restaurantkæde på standby

Sønderjysk bøfkæde udvider med take away

Mere fra FødevareWatch

I Ovodan har man gjort æg til en global milliardforretning

Det fynske æggepulverselskab Ovodan Egg Group er markedsledende i flere lande og buldrer i disse år frem i Kina. I år har selskabet, der er ejet af Stadil-konglomeratet Thornico, en børsnotering i kalenderen, som skal fremme væksten yderligere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier