FødevareWatch

Fade og atypiske smage sørger for flere bølger til gin-tsunami

Slut med gran. Smage af eukalyptus, appelsin, kanel og kamille holder liv i bølgen af ginmærker. Også fadlagring på tønder fra whisky- og cognacproduktion er taget i brug.

Foto: Sacha Sennov

En flodbølge af gin er skyllet ind over Danmark de senere år. Godt hjulpet på vej af cocktail-revolutionen er mængden af ginmærker mere eller mindre eksploderet.

Kendere i branchen mener ikke, bølgen stopper lige foreløbig. De peger på, at en række nye smage, teknikker og flasker vil holde gang i gin-tsunamien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter, at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier