FødevareWatch

Medie: Sabmiller afviser lavt AB Inbev-bud

Ifølge Bloomberg har Sabmiller afvist et lavt købstilbud fra verdens største bryggerikoncern AB Inbev.

Foto: Sabmiller

Verdens næststørste bryggeri, Sabmiller, er endnu ikke helt i øjenhøjde med verdens største bryggeri, AB Inbev, i drøftelserne om en eventuel sammenlægning af de to.

Få adgang til alle FødevareWatch-nyheder i 30 dage - HER!

I hvert fald skulle førstnævnte have afvist det første købstilbud fra AB Inbev i løbet af sidste uge, skriver Bloomberg News.

Ifølge nyhedsbureauet var tilbuddet fra AB Inbev for lavt. Det her ikke været muligt at få indhentet en kommentar fra de to parter.

Tilbuddet, der blev afleveret i sidste uge, lød angiveligt på lidt over 40 britiske pund per aktie, et stykke under de 45 pund, som unavngivne ledere og investorer ifølge Bloomberg anser som værende en mere rimelig pris. Ved en pris på 45 pund per aktie vil Sabmiller være omkring 73 mia. pund værd - det svarer til 736 mia. kr.

Analytiker: Sabmiller-salgstal tyder på bedring i Europa

Sabmiller-aktien er blandt bundslatterne i London

Sabmiller-regnskab: Latinamerika og Afrika driver væksten frem

Bryggerifusions skæbne kan blive afgjort i USA 

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier