Sabmiller rokerer rundt i bestyrelsen

Ifølge nyhedsbureauet Reuters har Sabmiller mandag foretaget en ændring i selskabets bestyrelse, og der spekuleres i, om det kan være et skridt i retning af en fusion med AB Inbev.
Foto: Sabmiller/PR
Foto: Sabmiller/PR
AF RITZAU FINANS

Bryggerigiganten Sabmiller har mandag foretaget en ændring i selskabets bestyrelse.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Ifølge mediet er der noget, der kunne tyde på, at bryggeriet forbereder sig på den mulige overtagelse fra konkurrenten AB Inbev.

Sabmiller meddeler, at bestyrelsesformand, Jan du Plessis, og en uafhængig direktør, Trevor Manuel, er blevet udpeget til bestyrelsens ansvars- og risikokomite. Desuden er yderligere to personer hentet ind til to af bestyrelsens komiteer.

Over for Reuters slår Sabmiller imidlertid fast, at der intet odiøst er i omrokeringerne, og at de er led i dels frivillige fratrædelser, dels omrokeringer, besluttet tidligere i år.

Sabmiller har tidligere på måneden oplyst, at Inbev har taget kontakt til bryggeriet med henblik på at gennemføre en fusion.

Inbev har ifølge Reuters indtil 14. oktober til at afgive et officielt købstilbud. Ingen af selskaberne har endnu tilkendegivet, hvorvidt et tilbud er afgivet.

Bryggerifusions skæbne kan blive afgjort i USA

Gigantisk ølfusion kan sprænge obligationsskalaen

Ab Inbev køber endnu et amerikansk specialbryggeri

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også