Ab Inbev åbner bryggeri i Vietnam

Verdens største bryggerikoncern og global Carlsberg-rival Ab Inbev gearer nu op til vækst i Sydøstasien med åbningen af et bryggeri i Vietnam.
Foto: PR
Foto: PR

Bryggerikæmpen Ab Inbev har i denne uge åbnet et bryggeri i det asiatiske land Vietnam – en beslutning som allerede blev meldt ud sidste år.

Det skriver Beverage Daily.

Ifølge mediet oplyser den globale Carlsberg-rival, at den nye fabrik vil hjælpe koncernen til at servicere mere end 90 millioner forbrugere i Vietnam, og at det vil være et vendepunkt i selskabets satsning på det sydøstasiatiske marked.

”Vi ser Vietnam som det næste vendepunkt for os i sydøstasien. Landet har en stærk ølkultur, et venligsindet forretningsmiljø, en konkurrencedygtig arbejdstyrke og ligger strategisk godt i ASEAN-regionen, så vi får adgang til de bedste aktive handelscentre i verden,” siger Michel Doukeris, der står i spidsen for Ab Inbevs forretning i Asien og Stillehavslandene, til mediet.

Bryggeriet, hvor man vil producere ølmærkerne Budweiser og Beck’s, vil have en produktionskapacitet på 500.000 hektoliter om året til at begynde med, og den kapacitet kan med tiden øges til 1 million hektoliter årligt.

Medie: Carlsberg i konkurrence med AB Inbev i Vietnam

Ab Inbev laver drikkevaremaskine med Whirlpool

Rygter om enorm bryggerifusion blusser op igen-igen

Verdens største bryggeri overgår forventninger

Dansk topchef på vej i AB Inbev-bestyrelse

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også