FødevareWatch

PepsiCo-løjtnant forlader selskabet

Manden, der muligvis var udset til på sigt at overtage direktørstolen i den amerikanske gigant PepsiCo, har annonceret sin afgang fra selskabet.

Zein Abdalla, President, PepsiCo | Foto: PepsiCo/ PR

Der har igennem længere tid været spekuleret i, hvem der skal overtage chefstolen i den amerikanske snack- og læskedrikgigant PepsiCo, når nuværende topchef Indra Nooyi på et tidspunkt trækker sig tilbage fra selskabet.

Men nu smider én af de mest oplagte kandidater tilsyneladende håndklædet i ringen i kampen om at blive den næste adm. direktør for storkoncernen. Det skriver Bloomberg.

Selskabets nuværende næstkommanderende, Zein Abdalla, der bærer titlen President og blev anset, som et godt bud på en efterfølger til Indra Nooyi, har således meddelt selskabet, at han vil trække sig tilbage med udgangen af året. Det oplyser PepsiCo ifølge mediet i en pressemeddelelse, uden dog at komme nærmere ind på grunden til hans afgang.

Noget kan altså tyde på, at det er en anden, der er udset til at efterfølge Indra Nooyi, men det kan også ses som et tegn på, at hun ikke har tænkt sig at overgive kontrollen af selskabet lige med det samme, mener en ekspert.

”Zeins afgang kan enten tyde på, at Indra bliver siddende i meget lang tid, eller også er Hugh Johnston (nuværende finansdirektør, red.) den mest oplagte arvtager – jeg tror mest på det sidste,” skriver analytikeren Ali Dibadj fra Sanford C. Bernstein i en e-mail til Bloomberg.

Pepsi-veteran i spidsen for detailgigant

Sodastream indgår samarbejde med Pepsi

Pepsi-ejere opjusterer efter stærkt tredje kvartal

Pepsi vil sælge ny sodavand på Amazon

Pepsi-selskab vil tage patent på ny type frugtsnacks

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier