FødevareWatch

Landsholdsstjerne bliver ølbrygger

Der er et liv efter fodbolden, siger man. Og det mantra har én af det danske landsholds største stjerner for alvor taget til sig. Nu lancerer han en ny øl.

Foto: Jens Dresling/POLFOTO/Arkiv

Værtshus, restaurant, kloakker, og nu også øl. Det er big business på Vestegnen for den hjemvendte søn i Brøndby IF – Daniel Agger.

Ekstra Bladet skriver, at landsholdsanføreren nu går ind i bryggeribranchen og lancerer en ny øl med det mundrette navn Aggerpils.

Agger havde allieret sig med sportsjournalisten Jimmy Bøjgaard, og indkaldt til pressemøde under påskud af, at han ville afsløre betydningen af hans mange tatoveringer. I stedet kom det dog til at handle om den nye øl, skriver avisen.

Agger har i samarbejde med Ølfabrikken og Harboes Bryggeri produceret hele 155.000 styks Aggerpils, som skal sælges i Føtex, Bilka og udvalgte Netto-butikker. Ingen af de involverede skal dog tjene tykt på foretagendet, da hele overskuddet går til organisationen Knæk Cancer.

Den nye øl er lavet på tre slags amerikansk humle, og på tyske kornsorter, foruden korianderfrø.

Foto: Lars Poulsen/POLFOTO
Foto: Lars Poulsen/POLFOTO

Foto: Lars Poulsen/POLFOTO

Dansk popstjerne i mexicansk chipssamarbejde

Kendt skuespiller tredobler bundlinjen hos Cocio

DBU og Carlsberg indgår ny sponsoraftale

VM skal booste Carlsbergs salg

Briterne drak for mere end 10 mia under VM

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier