FødevareWatch

Starbucks udvider i Rusland

Den amerikanske kaffekæde Starbucks lader sig ikke skræmme af den politiske konflikt mellem Rusland og Vesten. Koncernen rykker nu ind i Uralbjergene med nye butiksåbninger.

Mens USA og Europa udkæmper et politisk slag med Rusland, så rykker den amerikanske kaffekæde Starbucks nu endnu dybere ind i det isolerede land. Det skriver Bloomberg.

Mediet skriver med henvisning til en meddelelse fra selskabet, at Starbucks vil åbne nye butikker i byerne Yekaterinburg og Tyumen i henholdsvis denne uge og i oktober. Begge byer ligger i området omkring Uralbjergene dybt inde i Rusland i grænseområdet mellem den asiatiske og europæiske del af Rusland.

Starbucks etablerede sin første butik i Rusland i 2007 og vil efter de nye åbninger have mere end 80 butikker i landet. De fleste af disse er dog koncentrerede i området omkring hovedstaden Moskva.

Kaffekædens russiske omsætning vil formentlig lande på, hvad der svarer til godt 500 mio. kr. i år, anslår analysefirmaet INFOLine-Analitika ifølge Bloomberg. Det svarer til mindre end 1 pct. af koncernens samlede omsætning.

Mere japansk vand på Starbucks kaffemølle

25 cafeer til kamp mod Baresso og Starbucks

Starbucks serverede solide resultater

Starbucks opruster i Kina

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier