FødevareWatch

Spiritusgigant rykker rundt i topledelsen

En af verdens største spiritusproducenter, Diageo PLC, har foretaget en omfattende rokade i sin øverste ledelse. Det sker i et forsøg på at øge salget på nye markeder.

Spiritusproducenten Diageo, der bl.a. står bag mærkerne Baileys, Smirnoff Vodka og Gordon's Gin, ryster nu posen og rykker rundt på en række stillinger i direktionen. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Koncernens administrerende direktør Ivan Menezes, som overtog styringen af virksomheden i 2013, har således afsløret tre markante ændringer i ledelsen, som primært skal sikre succes på nye vækstmarkeder.

Gilbert Ghostine, som har stået i spidsen for forretningen i Asien og Stillehavet siden 2009, er blevet udnævnt til chief corporate development officer. Han vil fremover i højere grad koncentrere sig om de vigtige markeder i Indien og Kina, mens han også vil være ansvarlig for Diageos samarbejde med Moet Hennessy.

Samtidig er Nick Blazquez blevet sat i spidsen for forretningen i Afrika, Eurasien og Stillehavet, og han overtager altså en række af Gilbert Ghostines tidligere områder.

Koncernen oplyser også, at David Gosnell, president of global supply and procurement, forlader topledelsen med udgangen af indeværende finansår. Han erstattes af David Cutter, som på nuværende tidspunkt har ansvaret for selskabets internationale forsyningcenter.

Ændringer i direktionen træder i kraft fra d. juli 2014.

Frankrig på vej med høje fastfood-afgifter

Ny ædruelighed kan gavne Carlsberg

Arcus flytter Gammel Dansk til Norge

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier