Carlsberg-konkurrent afviser salgsrygter

Den filippinske bryggeri-koncern San Miguel har ingen planer om at sælge sin Ginebra-afdeling, som det ellers har været rygtet i den seneste tid, siger formand og driftschef, Ramon Ang.

I den seneste tid har der været vedvarende rygter om, at filippinske San Miguel Corporation skulle være på vej til at skille sig af med sin Ginebra-afdeling. Men det afviser selskabets formand og driftschef, Ramon Ang, på det klareste over for nyhedsbureauet Reuters.

Reuters bad onsdag Ramon Ang om at kommentere på salgsrygterne, og direktøren skrev en kortfattet sms-besked (hvilket han ifølge nyhedsbureauet har for vane at gøre), der lød: ”Not selling (vi sælger ikke, red.).”

San Miguel Corporation startede som en bryggerivirksomhed, men koncernen har over de seneste fem år udvidet forretningen til at omfatte fødevarer, ligesom man er gået ind i en lang række andre områder som energi, infrastruktur og luftfart. San Miguel Ginebra fremstiller spiritus og ikke-alkoholiske drikkevarer.

I næste uge aflægger San Miguel Corporation årsregnskab for 2013, og Ramon Ang har tidligere sagt, at man forventer et årsresultat på 57 mia. filippinske peso (6,82 mia. kroner) – hvilket vil være en fordobling i forhold til 2012. I 2012 voksede bundlinjen med 57 pct, fremgår det af selskabets hjemmeside.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Selskabet har i årsrapporten angivet bemærkningen ”going concern” som følge af den forværrede økonomiske situation i selskabet. | Foto: Casper Dalhoff

Skanderborg Bryghus taber fortsat millioner

For abonnenter