Ny ædruelighed kan gavne Carlsberg

Tidligere skulle man drikke masser af stærk kinesisk brændevin for at vinde en ordre, men den kultur er ifølge Carlsbergs chefforhandler gennem 27 år på vej ud.
Foto: Carlsberg/ PR
Foto: Carlsberg/ PR
AF SØREN KRAGBALLE, JYLLANDS-POSTEN

Når man forhandler i Kina, er der traditionelt blevet drukket igennem. Ikke ved forhandlingsbordet, men ved de mange sociale arrangementer, der hører med for at opbygge tillid. Uden tillid, ingen handel.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også