FødevareWatch

Ny ædruelighed kan gavne Carlsberg

Tidligere skulle man drikke masser af stærk kinesisk brændevin for at vinde en ordre, men den kultur er ifølge Carlsbergs chefforhandler gennem 27 år på vej ud.

Foto: Carlsberg/ PR

Når man forhandler i Kina, er der traditionelt blevet drukket igennem. Ikke ved forhandlingsbordet, men ved de mange sociale arrangementer, der hører med for at opbygge tillid. Uden tillid, ingen handel.

"Jeg har måttet drikke mange gange med potentielle partnere. Det er en del af spillet. Især i Vestkina er det en nødvendighed, og jeg har da været bange for mit helbred indimellem. Men den kultur er på vej retur. Dels er der kommet et signal om mere ”nøgternhed” fra den politiske top, og dels er det ikke længere så velset at servere dyr Baijiu (hvid stærk alkohol)," siger Sunny Wong.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier