DRC-direktør forudser ændret forslag for skærpet udeservering

Flere brancheorganisationer øger indsatsen for, at forslaget om en skærpet udeservering i København ikke stemmes igennem i sin nuværende form. 
Torben Rosenstock er adm. direktør i brancheorganisationen DRC. | Foto: Danmarks Restauranter og Caféer / Pr
Torben Rosenstock er adm. direktør i brancheorganisationen DRC. | Foto: Danmarks Restauranter og Caféer / Pr

Politikerne må lytte til beboerne i Københavns og de brancheorganisationer, som repræsenterer barer, restauranter og caféer i Hovedstaden, inden et forslag om skærpede regler for udeservering stemmes igennem. 

Det fortæller Torben Rosenstock, der er adm. direktør i Danmarks Restauranter og Caféer til TV2 Kosmopol

”Jeg har en forventning om, at det her forslag ikke går igennem i sin eksisterende form. At man vil lytte til branchen, og man vil lytte til de mange tusinde borgere, der siger ”det her, det er bare ikke måden at gøre det på”,” siger han. 

Både DRC og brancheorganisationen Horesta har intensiveret sit arbejde for at stoppe forslaget, der blev fremsat i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Flere partier havde ellers flertal til at fortsætte planerne om at stoppe for udeservering efter klokken 22 i størstedelen af København, som FødevareWatch tidligere har beskrevet. 

Flere melder sig i debatten om begrænsning af udeservering

DRC har ifølge TV2 Kosmopol samlet 25.000 underskrifter mod forslaget. Horesta har delt foldere ud på 100 serveringssteder, som opfordrer til, at borgerne forlanger et høringssvar. 

Brancheorganisation kritiserer nye regler for udeservering

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også