Flammen-restauranterne tilbage på sporet

For første gang i to år står der et positivt tal på bundlinjen i regnskabet fra ejerne bag Flammen-kæden, skriver Avisen Danmark. (Rettet.)
Adm. direktør Piet Klein mener blandt andet, at det har givet restaurantkæden medvind, at man har fået lukket sin tyske restaurant i Hamborg. | Foto: Pr/restaurant Flammen
Adm. direktør Piet Klein mener blandt andet, at det har givet restaurantkæden medvind, at man har fået lukket sin tyske restaurant i Hamborg. | Foto: Pr/restaurant Flammen

(Rettelse: Af en tidligere version fremgik det, at Flammen ikke har haft overskud siden 2018. Det er imidlertid ikke korrekt. FødevareWatch beklager fejlen.)

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Frieslandcampina er tilbage på sporet efter et udfordrende 2023. | Foto: Frieslandcampina/ Pr

    Arla-rival vækster markant i første halvår

    For abonnenter

    Læs også