FødevareWatch

Flammen-ejer holder fast i strategien selv om indtjeningen halter

Underskud og stigende inflation giver ikke anledning til at slække på ambitionerne hos ejeren af restaurantkæden Flammen.

Foto: PR/Restaurant Flammen

Coronanedlukninger i restaurationslivet smittede af på bundlinjen hos ejeren bag restaurantkæden Flammen. Det viser 2021-regnskabet for holdingselskabet bag Flammen-restauranterne, Rosendal og Sunddal Holding ApS.

Således landede årsresultatet på minus 3 mio. kr. mod regnskabet for 2020, hvor årsresultatet lød på minus 17,9 mio. kr. Egenkapitalen faldt ligeledes fra 12,1 mio. kr. til 9,1 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier