FødevareWatch

Flammens vækst afhænger af jagten på flere medarbejdere

Restaurant Flammen havde som store dele af restaurationsbranchen udfordringer med at skaffe medarbejdere i det forgangne år. Derfor står 2022 i medarbejdernes tegn, fortæller adm. direktør.

Piet Klein er adm. direktør i Restaurant Flammen, som har 16 restauranter rundt om i Danmark og en enkelt i Tyskland. | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/ERH

I 2021 stod medarbejderne ikke ligefrem i kø for at arbejde i restaurationsbranchen, hvilket også satte sit aftryk på Restaurant Flammen, der måtte udskyde to restaurantåbninger.

Den situation skal meget gerne undgås i 2022.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier