FødevareWatch

Horesta-direktør bliver formand i Bocuse d'Or Danmark

Næste gang den prestigefyldte konkurrence finder sted er i januar 2023, hvor Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro vil repræsentere Danmark.

Foto: Niels Hougaard/PULS

En ny bestyrelse er blevet præsenteret i Bocuse d’Or Danmark, der står bag det uofficielle verdensmesterskab for kokke.

Her bliver Horestas nuværende adm. direktør Jannick Nytoft præsenteret som formand i bestyrelsen, skriver brancheorganisationen i en pressemeddelelse.

”Med et hav af medaljer er Danmark et land, som der altid bliver holdt øje med ved Bocuse d’Or-konkurrencerne, men det kan vi ikke tage for givet. Vi er nødt til at sikre, at den danske kok har de allerbedste forudsætninger for at toppræstere, når uret sætter i gang. Det arbejde ser jeg frem til at bidrage til i bestyrelsen,” siger Jannick Nytoft om den nye rolle.

Foruden Jannick Nytoft indtræder også tidl. Bocuse d’Or-vinder Kenneth Toft Hansen, Pensionsdanmarks adm. direktør Torben Möger Pedersen, EU-politiker Søren Gade , journalist Søren Andersen og Kasper Fogh, der er formand for Madens Folkemøde.

Næste internationale Bocuse d’Or-konkurrence finder sted i januar 2023 i Lyon, hvor Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro vil repræsentere Danmark i den prestigefyldte konkurrence.

Burgere og nem mad trækker læsset i Danish Crown – mere pres på i køledisken

Tårnhøj inflation kan tvinge britiske skoler til at skære i elevers måltider

Norge fejrer nationaldag med 13 millioner pølser

Mere fra FødevareWatch

Gynger og karruseller på Chr Hansens fødevaremarkeder

Mens kvartalstallene i stor stil ligger indenfor skiven, er der store forskelle at finde på ingredienskoncernens markeder på fødevareområdet. Nordamerika kører for fuld damp, mens Kina er bremset mere op på yoghurtfronten som følge af pandemien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier