Burgere og nem mad trækker læsset i Danish Crown – mere pres på i køledisken

Færre penge i forbrugernes lommer sætter pres på detailafsætningen i Danish Crown, mens der omvendt er gang i afsætningen af kød til foodservice, hvor pengene sidder mere løst. Der er store forventninger til salget af færdigretter, lyder det fra topchef Jais Valeur.
Foto: PR / Danish Crown
Foto: PR / Danish Crown

Høje omkostninger påvirker langtfra kun Danish Crowns forretning, men også slutforbrugerne må prioritere lidt hårdere ude i supermarkedet.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter