FødevareWatch

Burgere og nem mad trækker læsset i Danish Crown – mere pres på i køledisken

Færre penge i forbrugernes lommer sætter pres på detailafsætningen i Danish Crown, mens der omvendt er gang i afsætningen af kød til foodservice, hvor pengene sidder mere løst. Der er store forventninger til salget af færdigretter, lyder det fra topchef Jais Valeur.

Foto: PR / Danish Crown

Høje omkostninger påvirker langtfra kun Danish Crowns forretning, men også slutforbrugerne må prioritere lidt hårdere ude i supermarkedet.

Det får ledelsen i kødkoncernen til at kigge endnu mere i retning af foodserviceområdet, som der har været fuld fart på efter genåbningen. Forbrugerne i primært Europa vil nemlig fortsat gerne have en burger eller en bøf ude på restauranten, lyder det fra topchef Jais Valeur.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gynger og karruseller på Chr Hansens fødevaremarkeder

Mens kvartalstallene i stor stil ligger indenfor skiven, er der store forskelle at finde på ingredienskoncernens markeder på fødevareområdet. Nordamerika kører for fuld damp, mens Kina er bremset mere op på yoghurtfronten som følge af pandemien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier