Økologisk frontmand: Jeg er både idealist og entreprenør

Portræt: Den erfarne handelsmand og medstifter af det økologiske slagteri Friland, Karsten Deibjerg Kristensen, fortæller ærligt om sit svære brud med Danish Crown og især med sit "hjertebarn", som han forlod efter 22 år. Nu er han selvstændig. Og den beslutning har han aldrig fortrudt.
Karsten Deibjerg Kristensen er både adm. direktør for Tamaco Holding A/S og medejer af handelsselskabet, som blev grundlagt i 1964 udelukkende med fokus på oksekød. | Foto: Søren Duran Duus
Karsten Deibjerg Kristensen er både adm. direktør for Tamaco Holding A/S og medejer af handelsselskabet, som blev grundlagt i 1964 udelukkende med fokus på oksekød. | Foto: Søren Duran Duus

I den brede befolkning er der næppe mange, der ved, hvem Karsten Deibjerg Kristensen er. Men i den danske fødevarebranche, og specielt inden for den økologiske del, er hans navn, karriere og værdier velkendte.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Emmerys udvidede sidste år med nye butikker - og det er også planen for 2024, fortæller topchef Shahriar Bakhspour til FødevareWatch. | Foto: PR/Emmerys

    Emmerys-direktør: "Toplinjen er rekordhøj"

    For abonnenter

    Læs også