Danish Crown under pres: Overvejer lukning af dansk slagteri

Danish Crown kan blive tvunget til at lukke et slagteri, fordi de danske landmænd producerer færre slagtesvin. Slagterigiganten har overkapacitet og risikerer at blive fanget i en ond cirkel af produktionsfald, fabrikslukninger og svækket konkurrenceevne.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
AF LARS ATTRUP

Slagterigiganten Danish Crown er nu under så stort pres, at det kan blive nødvendigt at lukke et dansk slagteri.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Emmerys udvidede sidste år med nye butikker - og det er også planen for 2024, fortæller topchef Shahriar Bakhspour til FødevareWatch. | Photo: PR/Emmerys

    Emmerys-direktør: "Toplinjen er rekordhøj"

    For abonnenter

    Læs også