FødevareWatch

Nestle forventer højere inflation i 2022

Verdens største fødevarekoncern Nestle forventer generelle prisstigninger til næste år og vil sende regningen videre til forbrugerne.

Foto: Pierre Albouy/REUTERS / X03420

Nestle forventer endnu højere inflation i 2022, lyder det ifølge Reuters fra verdens største fødevarekoncerns finansdirektør, Francois-Xavier Roger.

På en konference hos Barclays melder direktøren ifølge nyhedsbureauet ud, at prisstigningerne på råvarer og services skal sendes videre.

"Vores strategi er at opveje alt, vi modtager, gennem prissætningen. Ideen er at give det videre til detailhandlen og forbrugerne, når vi modtager det," siger han.

Virksomhedens markedsandel vokser ifølge direktøren i de fleste kategorier og regioner lige på nær, hvad angår babymad på det kinesiske marked, som ikke forventes at vokse i år, og indenfor frysepizza, som er ramt på grund af begræsninger i forsyningskæden.

Nestlé udvider asiatisk udviklingscentral

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier