FødevareWatch

Fastfoodgiganter varsler priskrig på burger og pizza

En række amerikanske fastfoodgiganter gør klar til priskrig i Danmark.

Foto: /ritzau/Mathilde Bech

En lang række fastfood-giganter gør klar til en omfattende kamp om danskernes penge. Det skriver Søndagsavisen. Amerikanske Subway og Pizza Hut har inden for de seneste måneder meldt sig ind på det danske marked med ambitioner om at åbne et stort antal restauranter, mens både Dominos Pizza, McDonalds, Kentucky Fried Chicken, Max Burger, Burger King og Sunset Boulevard oplyser til Søndagsavisen, at de er i fuld gang med at udvide antallet af restauranter.

”Vi kommer til at se faldende fastfoodpriser og store tilbudskampagner i stil med ’coinoffers’ hos McDonalds. Du vil se kæderne lancere store konkurrencer om alt fra biograf- og fodboldbiletter til pointsystemer, hvor du kan spare op til gratis menuer. De her kæder har store muskler, og de har mange strenge at spille på,” siger Marcus Schmidt, lektor på Copenhagen Business School, til Søndagsavisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Perfekt storm får Co-Ros regnskab til at styrtdykke

Den verdensomspændte juice- og iskoncern Co-Ro blev ramt af tre faktorer, der skabte den perfekte storm i et hårdt år. Selskabet vil nu gøre sig selv uafhængig fra de største markeder og satse mere på nye.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier