FødevareWatch

Pizzakæde vil udvide med 35 restauranter

Dominos Pizza er klar til at udfordre McDonalds og Burger King i kampen om at være den største aktør på den danske fast food-marked.

Foto: Henning Hjorth

Restaurantkæden Dominos Pizza vil udvide fra 15 til 50 restauranter inden 2017. Lykkes det, så vil den amerikanske virksomhed, der slog dørene op til sin første restaurant i Danmark i 1997, være blandt de største aktører på det danske fast food-marked.

Det skriver Børsen.

"Vi er klar til at tage kampen op mod McDonalds og Burger King. I modsætning til os har de ikke den samme onlinetilstedeværelse, og det ser vi som en konkurrencemæssig fordel. Derudover er der alle de lokale pizzariaer, vi kan stjæle markedsandele fra. Derfor har vi også opsagt vores samarbejde med Just-Eat.dk og Hungry.dk," siger Carsten Kjems Falk, medejer og kommerciel direktør i Dominos Pizza, til avisen.

Kædens nuværende restauranter ligger hovedsageligt i og omkring København, og derfor retter man blikket mod Jylland og Fyn, når man skal placere de nye filialer, skriver Børsen.

McDonalds er landets største fast food-kæde med 89 restauranter efterfulgt af Sunset Boulevard med 48 restauranter og Burger King med 31 restauranter.

Pizzakæde får bøder for mug, snavs og sjusk

Ny dansk direktør til McDonald’s Danmark

McDonald's manglede saft og kraft

Mere fra FødevareWatch

Chokoladekoncern undskylder til Kina

Chokoladekoncernen Mars har været ude med en officiel undskyld til Kina, hvor den bl.a. understreger, at Mars ”respekterer Kinas nationale suverænitet”. Det sker, efter koncernen har refereret til Taiwan i en reklamekampagne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier