Subway forsøger igen – vil åbne flere butikker i København

Den amerikanske sandwichkæde varsler en storstilet offensiv i hovedstaden, hvor den vil åbne helt op til 50 butikker på sigt.
Rebecca Pettersson åbnede en Subway-forretning på Banegårdspladsen i Aarhus i 2010. Den er nu lukket. | Foto: Ole Lind/Polfoto/Arkiv
Rebecca Pettersson åbnede en Subway-forretning på Banegårdspladsen i Aarhus i 2010. Den er nu lukket. | Foto: Ole Lind/Polfoto/Arkiv

De seneste år har flere amerikanske fastfood-kæder skruet op for blusset i Danmark, og nu er endnu et koncept klar til at spille med musklerne.

Ekstra Bladet skriver, at sandwichkæden Subway vil åbne helt op til 50 butikker i København inden for en overskuelig fremtid.

I første omgang koncentrerer kæden sig dog om at finde franchisetagere til fem centrale placeringer i hovedstaden, fortæller Gustav Engstrøm, ansvarlig for Subway i Sverige og Danmark.

"København er den eneste by af sin slags på verdensplan, som ikke har en Subway. Vi er i 110 lande, og der er ikke en god grund til, at vi ikke er i København," siger han til EB.dk.

Det er langt fra første gang, at Subway varsler en storstilet offensiv på det danske marked, hvor den svenskejede konkurrent Sunset Boulevard sidder på flæsket.

I 2008 meldte sandwichkæden, at den ønskede at åbne 40 filialer over hele landet, men sidenhen lukkede restauranter på stribe, og i dag er der kun tre Subways tilbage i Aalborg, Kolding og Vejle.

Pizza Hut er kommet tættere på dansk comeback

Amerikansk burgerkæde på vej til Danmark

Dunkin Donuts klar til at starte dansk indtog

Starbucks har kurs mod danske kantiner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Finn Frandsen

Bagerkæder sænker priserne