FødevareWatch

Amerikansk burgerkæde på vej til Danmark

Hwy 55 planlægger at åbne 30 til 35 restauranter over de næste ti år. De to første restauranter i den 50'er-inspirerede kæde åbner til sommer.

Hwy 55-kæden er inspireret af de klassiske amerikanske diners, som de så ud i 50'erne og 60'erne. | Foto: Presse/Hwy 55

De amerikanske franchisekæder har for alvor fået øjnene op for det danske marked de seneste år, og nu melder endnu en spiller sig på banen.

BT skriver, at den amerikanske burgerkæde Hwy 55 har sat kursen mod Danmark, hvor det er planen at åbne to restauranter til sommer.

Den første restaurant åbner i Kolding Storcenter til juni, mens den anden vil være at finde på Københavns Hovedbanegård til juli.  

Ambitionen er på sigt at åbne mellem 30 og 35 restauranter over hele landet i løbet af de næste ti år, fortæller kædens danske direktør Jens Due.

”Der har manglet en restaurant, der ligger mellem McDonald’s og Jensens Bøfhus. Der findes selvfølgelig diverse gourmetburger-restauranter, men der bliver man jo flået, inden man når ud af døren. Med Hwy 55 mener vi, vi har fundet den gyldne middelvej,” siger han til BT.

Hwy 55-restauranterne er inspireret af 50’ernes amerikanske diners, og de adskiller sig fra andre burgerkæder ved at have tjener, der tager imod bestilling og bringer maden. En menu med burger, pommes frites og sodavand forventes at ligge på ca. 89 kr.

Starbucks har kurs mod danske kantiner

Dunkin Donuts klar til at starte dansk indtog

Nu vil McDonald’s servere morgenmad hele dagen

Mere fra FødevareWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier