Japansk wagyu-provins tjener tykt på særpræget skattefidus

Japanske provinser, der er stærke på fødevarer i luksus-klassen, nyder store fordele af national særregel for omfordeling af skat.
Foto: MARTIN SLOTTEMO LYNGSTAD/POLFOTO/ARKIV
Foto: MARTIN SLOTTEMO LYNGSTAD/POLFOTO/ARKIV

I Japan er det blevet en tradition, at virksomheder sender gaver rundt i landet for at skaffe ekstra skatteindtægter til lokalområdet. Og det har sine fordele, når man som provinsen Miyazaki specialiserer sig i at lave wagyu-oksekød, der er nært beslægtet med det højt besungne kobekød.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også