Landmanden der laver legendarisk Kobe-kød i Danmark

I 2009 købte Anders Riis fire befrugtede æg i USA fra kvægracen Wagyu. Hobby-landmanden lagde de fire æg op i fire af sine helt almindelige Hereford-køer. De fire rugemødre leverede 10 måneder senere fire racerene Waguy-kalve. Det blev starten på en landmands drøm om at lave noget af verdens dyreste og mest eksklusive kød - i Danmark.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Nye eksportmuligheder i Asien efter kogalskabspanik
For abonnenter
Kun det bedste øko-kød kan sælges dyrt
For abonnenter
Priskrig kan ramme øko-landmænd og fødevareproducenter
For abonnenter