Landmanden der laver legendarisk Kobe-kød i Danmark

Ude på markerne hos Anders Riis går 54 styk racerene Wagyu-kvæg. Køerne er kilden til det sagnomspundne japanske Kobe-kød, der er en af verdens mest eksklusive fødevarer.
Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau/ARKIV
Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau/ARKIV

I 2009 købte Anders Riis fire befrugtede æg i USA fra kvægracen Wagyu. Hobby-landmanden lagde de fire æg op i fire af sine helt almindelige Hereford-køer. De fire rugemødre leverede 10 måneder senere fire racerene Waguy-kalve. Det blev starten på en landmands drøm om at lave noget af verdens dyreste og mest eksklusive kød - i Danmark.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også