Fynsk kødkvalitet uden kompromis giver minus

Grambogård har slået sig op på at levere sublimt kød, men kvalitet koster - også på bundlinjen.
Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix
CASPER HINDSE

Det hele startede egentlig med en bondes ærgrelse over, at de dyr, han havde passet så godt, blev blandet med alle andre, og han kunne derfor ikke længere se, hvor kødet blev serveret, eller hvordan det blev værdsat. Derfor besluttede han, at gøre noget ved det selv og etablerede Grambogård. Senere hen er virksomheden blevet købt af Alex Lysemose, der i dag er hovedaktionær i Grambogård, men essensen er fortsat den samme.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter