FødevareWatch

Fynsk kødkvalitet uden kompromis giver minus

Grambogård har slået sig op på at levere sublimt kød, men kvalitet koster - også på bundlinjen.

Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Det hele startede egentlig med en bondes ærgrelse over, at de dyr, han havde passet så godt, blev blandet med alle andre, og han kunne derfor ikke længere se, hvor kødet blev serveret, eller hvordan det blev værdsat. Derfor besluttede han, at gøre noget ved det selv og etablerede Grambogård. Senere hen er virksomheden blevet købt af Alex Lysemose, der i dag er hovedaktionær i Grambogård, men essensen er fortsat den samme.

Det starter i staldene, hvor vi på mange måder ser på dyrene, som andre mennesker ser på deres børn

Alex Lysemose, hovedaktionær i Grambogård

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier