Mikroslagteriet Grambogård på Fyn går efter at specialisere sig i gourmetudskæringer.
Det er der angiveligt stor efterspørgsel på – også uden for Danmarks grænser. Men hvis det lille slagteri skal kunne levere varen, skal der ekstern kapital til udvidelsen.
Det skriver Børsen.
Alex Lysemose, storaktionær og adm. direktør i Grambogård satser lige nu på norden, men hvis selskabet skal kunne bredes yderligere ud i Europa, og måske endda til New York og Tokyo, vil der skulle flere millioner til.
”Det afhænger af det gear, vi vil køre i, men når vi når så langt, så skal vi nok have nye investorer med om bord,” siger han til avisen.
Grambogård kom ud af 2013 med en bruttofortjeneste på 7,2 mio. kr. og et resultat på 434.000 kr. Grambogård har en egenkapital på cirka 3 mio. kr.
Officielt: Danish Crown køber polsk selskab
Tillidsmand: Det er sidste chance for slagteriet
V efterlyser bedre vilkår for slagterier