Tican vil også have statsstøtte

Danish Crown-rivalen Tican mener, at det også er berettiget til den statsstøtte, der onsdag var med til at redde Danish Crown-slagteriet på Bornholm.
Foto: /Ritzau/Rasmus Baaner,
Foto: /Ritzau/Rasmus Baaner,

Direktør Ove Thejls på slagteriet Tican mener, at det også bør have ret til den EU-statsstøtte til regional udvikling, som onsdag var med til at redde Danish Crown-slagteriet på Bornholm, skriver Børsen.

”Jeg noterer mig, at regeringen er til at få i tale, hvis der er konkurrencemæssige problemer i Udkantsdanmark, hvor der er arbejdspladser og valutaindtjening på spil,” siger Ove Thejls til avisen.

Ove Thejls håber på, at hans virksomhed også kan få støtte. Der er nemlig også udfordringer ved at ligge i nordvestjyske Thisted, blandt andet i form af øgede transportomkostninger, påpeger han.

”Vi har da noteret os, at Sass Larsen har været velvillig til at give et lille bidrag her, så kunne Tican få en linje i finansloven på et tidspunkt ville det da også være interessant,” siger han til Børsen.

Danish Crown-slagteriet på Bornholm var lukningstruet på grund af dårlig rentabilitet, men i 11. time trådte erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S) til og bidrog blandt andet med 6,5 mio. kr. over fem år til en fond, der skal finansiere investeringer og moderniseringer i slagteriet.

NNF: Andelshavere skal presse Danish Crown

Brasilianske grise erstatter danske i Rusland

Tican tager svinepest-mistanke med ophøjet ro

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også